Vincenzo Montella'dan Türkiye-İzlanda maçı açıklaması!

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yarın İzmir'de oynanacak olan Türkiye-İzlanda maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 14:22
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 14:55
Vincenzo Montella'dan Türkiye-İzlanda maçı açıklaması!
Ecem Çetin Editör

2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında (EURO 2024) üstün gayretlerle önemli başarılara imza atan A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi'ndeki mücadelesini sürdürüyor. 

A Milli Futbol Takımı, ilk maçında Galler ile karşı karşıya geldi. Cardiff Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada A miller, gol şansı bulamadı.

Galler karşısında pozisyon üretmekte zorlanan ve mücadeleden 0-0'lık beraberlikle ayrılan takım, UEFA Uluslar Ligi'ne 1 puanla başladı.

A Milli Futbol Takımı, yarın ikinci karşılaşmasına hazırlanıyor. Takım, Uluslar Ligi B Ligi 4. gruptaki ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynayacak olan maç, 21. 45'te başlayacak. 

Merakla beklenen karşılaşma öncesinde A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu. 

Montella, İzlanda takımı ile ilgili çok iyi ve kompakt bir takım olduklarını düşündüklerini ifade etti. Teknik adam, İzlanda için saygı duydukları iyi bir rakip olduğunu belirterek, takım olarak oynadıklarını gördüklerini söyledi.

Vincenzo Montella, şunları söyledi;

 

Barış Alper açıklaması 

Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz'la ilgili konuşan Montella, çok iyi bir turnuva geçirdiğini söyledi. A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, birçok hocanın Yılmaz'la ilgili bilgi almak için kendisini aradığını ifade etti. A Montella, "Evet şu anda aramızda değil" dedi. 

Arda Güler'in sağlık durumu nasıl? 

Sakatlık geçiren Arda Güler ile ilgili ise teknik adam, dün yürümekte zorlandığını belirtti.  Güler'in darbeye bağlı bir sorun yaşadığını ifade ederek, "Takımla antrenman yapmasa dahi geri değerlendirme süremiz var." değerlendirmesinde bulundu. 

Vincenzo Montella, şunları söyledi;

Montella, İzmir'i seçme nedeniyle ilgili çok mutlu olduklarını ve bilerek İzmir'i seçtiklerini söyledi. 

"Yarın güzel bir gün olması için elimizden geleni yapacağız"

Yarın yalnızca İzmir'in değil, Türkiye için çok önemli bir gün olduğunu söyleyerek  A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, güzel bir galibiyetle İzmir'in kurtuluşunun yıl dönümü kutlamalara katkıda bulunmak istediklerini söyledi. 

 Vincenzo Montella, "Yarın güzel bir gün olması için elimizden geleni yapacağız. " ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa