İstanbul'un göbeğinde oto tamircisine silahlı saldırı: 1 ölü

Sarıyer'de oto tamircisi İlhan Gürleyen, iş yerinin önünde kafasından vurularak öldürüldü. Kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 15:39
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 15:39
İstanbul'un göbeğinde oto tamircisine silahlı saldırı: 1 ölü
DHA
Kaynak DHA

Olay, İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Huzur Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki bir oto tamirhanesinde, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, 54 yaşındaki İlhan Gürleyen tamirhanesinde bulunan hurda malzemeleri dışarıya attığı sırada yanına kapüşonlu bir kişi yaklaştı. Saldırgan, yanında getirdiği silahı çıkararak Gürleyen'in başına tek el ateş etti. 

Saldırgan, olayın hemen ardından hızla bölgeden kaçtı.

Çevredekiler Hemen Yardıma Koştu

Silah sesini duyan çevredekiler hemen olay yerine koştu ve Gürleyen'i yerde hareketsiz yatarken buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, İlhan Gürleyen'in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis Saldırganın Peşinde

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak saldırganın kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Kaçan kapüşonlu şahsı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Gürleyen’in acı haberini alan yakınları olay yerinde büyük üzüntü yaşarken, güçlükle sakinleştirildiler.

Cenaze Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından İlhan Gürleyen'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa