Adli Tıp önünde "Gidin yalan konuşun" diyen kadın susturuldu

Narin Güran cenazesini almayı bekleyen yakınları arasındaki bir kadın kalabalığa dönüp "Gidin yalan konuşun" diye seslendi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 00:28
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 00:28
Adli Tıp önünde ''Gidin yalan konuşun'' diyen kadın susturuldu
EK
Esra Koçak Editör

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içerisinde bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cesedinin üzeri taş ve ağaç dallarıyla örtülü bir şekilde, daha önce arama yapılan derede tekrar yapılan arama çalışmaları sırasında bulunduğunu açıkladı.

Aile üyeleri de gözaltında 

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında anne, baba, kardeşler ve akrabaların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, gözaltına alınan kişilerin ifadelerinin alındığı ve olayın aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Cenaze bekleme salonunda gergin anlar

Narin Güran’ın cesedi otopsi işlemleri için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Bu sırada cenaze bekleme salonu önünde gergin anlar yaşandı. Gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, Narin’in bir yakınının kalabalığa "Gidin yalan konuşun, tamam mı?" diye bağırdığını aktardı. Yanındaki bir kadın bu kişiyi susturmaya çalışırken, bir adamın kadına yumruk atarak onu içeriye soktuğu görüldü. Erdinç, bu olayla ilgili "Konuşmak isteyen herkes böyle mi susturuldu 19 gündür?" ifadelerini kullanarak soru işaretleri dile getirdi.

Olayın aydınlatılması bekleniyor

Narin Güran’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmanın neticesinde olayın nasıl gerçekleştiği, otopsi sonuçları ve gözaltındaki kişilerin ifadeleriyle netlik kazanacak.




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa