Kayseri'de balık tutmak isteyen 3 kişiden 1'i boğuldu...

Barajda balık tutmak isteyen 3 arkadaştan 2'si bataklığa saplandı. Olayda bir kişi boğulurken diğer kişileri ise ekipler kurtardır.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 04:50
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 04:50
Kayseri'de balık tutmak isteyen 3 kişiden 1'i boğuldu...
AY
Arif Yücel Editör

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, balık tutmak için Yamula Barajı'na giden üç arkadaştan biri olan Salih A. (34), suya girdikten sonra boğularak hayatını kaybetti. Bataklığa saplanan iki arkadaşı ise kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, saat 20.00 civarında Hırka Mahallesi Yamula Baraj Gölü’nde yaşandı. Balık tutmak amacıyla göl kenarından adacığa geçen Salih A., İsmail A. ve Mehmet Emin S., hava kararınca geri dönmek istediler. Kıyıya doğru hareket ederken Salih A., dengesini kaybedip suya düştü. Onu kurtarmaya çalışan Mehmet Emin S. ve İsmail A. bataklığa saplanarak mahsur kaldı. Salih A. ise kısa süre sonra suda kayboldu.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İHH, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Mehmet Emin S. ve İsmail A.'yı kurtarırken, Salih A.'yı bulmak için gölde arama çalışması başlattı. Su altı dalgıçları tarafından yapılan arama sonucunda yaklaşık 3 saat sonra Salih A.'nın cansız bedenine ulaşıldı. 

Salih A.'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Mehmet Emin S. ve İsmail A., sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa