Gaziantep'te Bülent Ecevit Bozgeyik cinayeti...

Gaziantep'te yaşanan olayda kavgayı ayırmak isteyen bir kişi kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 05:10
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 05:10
Gaziantep'te Bülent Ecevit Bozgeyik cinayeti...
DHA
Kaynak DHA

Gaziantep'te bir sitede yaşanan borç-alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken kalbinden bıçaklanan site yöneticisi Bülent Ecevit Bozgeyik (47) hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Barak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, site içinde M.S. ve S.S. arasında borç-alacak nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Bu sırada site yöneticisi Bülent Ecevit Bozgeyik, tarafları ayırmak için müdahale etmek istedi.

Ancak, kavga sırasında bıçak darbesi kalbine isabet eden Bozgeyik, ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bozgeyik, yapılan ilk müdahalenin ardından Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak acil servisteki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziantep'te arkadaşını öldürdü

Öte yandan Gaziantep'te yaşanan bir diğer olayda ise berberde doldur-boşalt yaptığı tüfekle arkadaşını öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Gaziantep'in Akkent Mahallesi'nde bir berber dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şüpheli, arkadaşı Selim Maydonozoğlu ile birlikte berber dükkanında bulunduğu sırada tüfeğiyle doldur-boşalt yaparken, tüfek kazara ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, Selim Maydonozoğlu'na isabet ederek ağır yaralanmasına neden oldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Selim Maydonozoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından Maydonozoğlu'nun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna gönderilirken, kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa