İstanbul'daki cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Sarıyer'de oto tamirhanesindeki cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte yaşananlar ve o anlar...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 07:10
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 07:10
İstanbul'daki cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
AY
Arif Yücel Editör

Sarıyer'de bir oto tamircisi, iş yerinin önünde kafasından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili polis, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Cinayet anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Huzur Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki bir oto tamirhanesinde, saat 12.00 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 54 yaşındaki oto tamircisi İlhan Gürleyen, tamirhanede hurda malzemeleri attığı sırada yanına kapüşonlu bir kişi yaklaştı. Saldırgan, silahını çıkararak Gürleyen'in başına tek el ateş etti ve hızla olay yerinden kaçtı.

Çevredeki insanlar yardım etmeye koştu

Silah sesini duyan çevredekiler hızla olay yerine koştu ve Gürleyen'in hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Gürleyen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak kaçan kapüşonlu saldırganı tespit etmek için çalışma başlattı. Cinayet haberini alan Gürleyen'in yakınları olay yerinde güçlükle sakinleştirildi.

Cenaze Adli Tıp Kurumu'na götürüldü

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından İlhan Gürleyen'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet anı kamerada

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, İlhan Gürleyen'in iş yerinin önünde oturduğu sırada, arkasından yaklaşan kapüşonlu bir saldırganın kısa bir konuşmanın ardından cebinden çıkardığı silahla Gürleyen'e ateş ettiği anlar net şekilde görülüyor. Saldırının ardından şüpheli hızla olay yerinden kaçıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa