Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün gündemdeki önemli konuları değerlendirmek üzere bir araya gelecek. Peki, toplantı saat kaçta? İşte detaylar...

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 09:32
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 10:08
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanıyor
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde  gerçekleştirilecek kabine toplantısının ana gündem ekonomi olacak.

Ekonomide 3 yıl ne olacak? 

Kabine toplantısında 5 Eylül’de açıklanan Orta Vadeli Program  çerçevesinde ekonominin 3 yıllık hedefleri değerlendirilecek.

Tek hane için yol haritası

Toplantıda enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesi için izlenecek yol haritası ile yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları görüşülecek. 

Bunun yanı sıra dış politika gündeminde, İsrail’in Gazze’deki operasyonlarına yönelik ateşkes girişimlerinin durumu ele alınacak.

Terörle mücadele masada

Ayrıca, terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yurt içi ve sınır ötesi operasyonlarındaki başarıları da masaya yatırılacak. Kabine toplantısının öğleden sonra başlaması bekleniyor.

Son kabine Ahlat'ta yapıldı 

Son kabine toplantısı 25 Ağustos'ta Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılmıştı, toplantı Ankara dışında yapılan ilk kabine toplantı olmuştu. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa