Deha merakla bekleniyor: İkinci tanıtımı yayınlandı!

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Ahsen Eroğlu, Taner Ölmez gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Deha dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 11:26
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 11:40
Deha merakla bekleniyor: İkinci tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Melis Sezen gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Deha dizisi, Show TV'de izleyici karşısına çıkacak.

İlk tanıtımı ve kareleriyle dikkatleri üzerine çeken, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Biri iyilikte, diğeri kötülükte deha olan baba-oğulun yıllar sonra karşı karşıya geldiği ve intikam arayışıyla şekillenen derin bir hikayesini ve her karakterin kendi içindeki yüzleşmelerini ekrana taşıyacak olan dizi, izleyicilere büyük bir heyecan ve merak vadediyor.

Yakında ekrana yolculuğuna başlayacak olan ve fırtınalar estirmeyi amaçlayan diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan ikinci tanıtımda, Aras Bulut İynemli'nin hayat verdiği Devran ve Uğur Polat'ın canlandırdığı İskender'in karşı karşıya geldiği gerilim dolu sahneler dikkat çekiyor. Cesur’un (Taner Ölmez) “Aile, insanın gırtlağını sıksa da koparıp atamayacağı tek bağ!” sözleri, dizinin temel hikayesine dair ipuçları veriyor. Tanıtım, izleyiciyi dizinin derinlikli hikayesiyle buluşturmaya hazırlanırken, Devran’ın küçük kardeşini İskender’e karşı uyardığı sahneler de merakı artırıyor.

Dizinin iddialı kadın karakterleri Esme (Ahsen Eroğlu), İmre (Melis Sezen), Aysel (Seda Akman) ve Gülce’nin (Zuhal Gencer) hikayesine dair kısa kesitler, izleyicinin ilgisini daha da artırıyor. Devran’ın büyük bir acı yaşadığı anlar ise tanıtımın en sarsıcı ve duygusal sahnesi olarak izleyiciyi derinden etkiliyor.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Onur Saylak, Melis Sezen, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Seda Akman, Emel Göksu, Taner Rumeli, Ali Berge, Cenk Kangöz, Eylül Ersöz, Yusuf Selim Uğurlu, Oğulcan Arman Uslu, Abdurrahman Yunusoğlu, Çağrı Atakan, Çağan Efe Ak gibi isimler yer alıyor. 

İşte Deha’nın 2. Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=0qPoizA6mZs


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa