Ankara'da üniversite öğrencileri için yeni giysi yıkama merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için yeni bir giysi yıkama merkezini daha hayata geçirdi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 13:27
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 13:56
Ankara'da üniversite öğrencileri için yeni giysi yıkama merkezi!
Ecem Çetin Editör

Üniversiteler, yavaş yavaş eğitim hayatına başlamaya hazırlanıyor. Eğitim başlamadan önce, başka şehirde okuyacak olan üniversite öğrencileri, yurtlarına yerleşmeye hazırlanıyor. 

Öğrenci dostu uygulamaları ve destekleriyle dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkentte okuyacak olan öğrenciler için hazırlıklarına başladı.

Bu kapsamda öğrencilerin temel ihtiyaçları konusunda Ankara Büyükşehir, desteklerini gerçekleştirecek.

Belediye, "Ders Çalışmak Sizden, Giysilerinizi Yıkamak Bizden" sloganıyla hizmet veren Giysi Yıkama Merkezlerine bir yenisini daha ekledi. 

Belediye, merkezler sayesinde üniversite öğrencilerine ücretsiz çamaşır yıkama hizmeti sunarak bütçelerine katkı sağlıyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen, Kurtuluş, Beşevler ve Araplar mahallelerinde bulunan merkezin yeni adresi Emniyet Mahallesi oldu. 

"Üniversite Ankara’da Okunur sloganıyla hepsini merkezimize bekliyoruz"

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; 

 

Üniversite öğrencileri, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına başvurarak öğrenci kartı alıp bu merkezden faydalanabilecek. Yenimahalle ilçesi Emniyet Mahallesi Atasoy Sokak No: 7/A adresinde bulunan merkez, hafta içi ve hafta sonu 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek,  hafta sonu 12.00-13.00 saatleri arasında kapalı olacak. Merkezde 10 çamaşır makinesi ve 5 kurutma makinesi bulunuyor, ayrıca deterjan ve ütü hizmetleri de tamamen ücretsiz.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa