Xiaomi'den tuşsuz akıllı telefon! İşte ilk görüntüler

Xiaomi, akıllı telefon alanında önemli bir yenilikle dikkat çekmeye hazırlanıyor. Tuşsuz akıllı telefon modeli, piyasaya sunulacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 14:35
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 15:00
Xiaomi'den tuşsuz akıllı telefon! İşte ilk görüntüler
Ecem Çetin Editör

Türkiye'de ve dünyada milyarlarca insan tarafından kullanılan akıllı telefonlar, her geçen yıl gelişiyor. 

Tuşlu telefonu neredeyse tarihe gömen akıllı telefonlar, kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

Teknoloji dünyasında akıllı telefonlara bir yenisi eklenecek. Ancak, bu telefon diğerlerinden tamamen farklı olacak. 

Xiaomi, akıllı telefon alanında önemli bir yenilikle dikkat çekmeye hazırlanıyor. Şirket, gelecek yıl tuşsuz akıllı telefon modelini piyasaya sunacak. 

Akıllı telefonların evrimi boyunca fiziksel tuşların boyutları küçülerek ekranlara entegre edildi. Xiaomi, bu eğilimi bir adım daha ileri taşıyarak tamamen tuşsuz bir telefon deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu yeni modelde, fiziksel tuşlar yerine tamamen dokunmatik bir kullanım sunulacak.

Çin’den gelen görüntüler, Xiaomi’nin yeni tuşsuz telefonu hakkında bazı ipuçları veriyor. Bu sızıntılara göre, telefon Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile donatılacak. Ayrıca cihaz, ekran altı kamera teknolojisi ve 200W hızlı şarj desteğiyle de dikkat çekiyor.

MIUI kodları üzerinde yapılan analizler, bu modelin Xiaomi'nin MIX serisine ait olduğunu doğruladı. Çin’in popüler teknoloji forumu CoolAPK’ta paylaşılan görüntülerde, cihazın üst ve alt kısmında MIX logosunun yer aldığı görülüyor. Kavisli bir tasarıma sahip olan telefonun alt kısmında bir adet Type-C girişine ve mikrofona yer verilmiş durumda.

Telefonun ön yüzünde herhangi bir kamera deliği bulunmuyor, bu da cihazın ekran altı kamera teknolojisini kullanacağına işaret ediyor. Xiaomi’nin bu yenilikçi tasarımı, kullanıcıların alıştıkları fiziksel tuşların yerini tamamen dokunmatik ve modern bir kullanım ile değiştirecek gibi görünüyor.

Yeni tuşsuz modelin resmi tanıtımı ve teknik detaylarının açıklanması, teknoloji dünyasında merakla bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa