Beşiktaş'ta Sadio Mane sesleri: Prensipte anlaştılar

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi Sadio Mane'yi de kadrosuna katacağı, Senegalli yıldızın kulübü Al Nassr ile prensipte anlaşıldığı iddia edildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 15:50
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 16:30
Beşiktaş'ta Sadio Mane sesleri: Prensipte anlaştılar
Hakan Öksüz Editör

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş, kadrosunu dünyaca ünlü yıldızlarla güçlendirdi.

Yeni sezon öncesi Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Joao Mario ve Rafa Silva gibi isimleri transfer eden siyah-beyazlılar, ligde 3'te 3 yaptı.

Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor

Kara Kartal'ın yeni hedefinin, Senegalli Sadio Mane olduğu ileri sürüldü. 

Uzun yıllar boyunca Liverpool ile başarıdan başarıya koştuktan sonra önce Bayern Münih'e, ardından Suudi Arabistan takımı Al Nassr'a transfer olan Mane'nin Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Prensipte anlaştıkları iddia ediliyor

Önceki hafta Suudi Arabistan'ı ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Hasan Arat ile El-Muammer'in yakın ilişkilerinin, Sadio Mane transferini kolaylaştıracağı tahmin ediliyor.

İngiliz devi Liverpool ile 2018-2019 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Sadio Mane; Salzburg, Southampton, Bayern Münih ve Al Nassr'da top koşturdu.

Beşiktaş'ta yeni sezon kadrosu şekilleniyor

Yeni sezonda hem Avrupa Ligi hem de Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek Beşiktaş'ın kadrosu şekilleniyor. Önemli isimleri transfer eden Kara Kartal'da Amartey, Chamberlain ve Aboubakar gibi isimlerin takımdan gönderilmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa