Erdal Beşikçioğlu, okulun ilk gününde çocukları yalnız bırakmadı!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim döneminin ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 16:46
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 17:37
Erdal Beşikçioğlu, okulun ilk gününde çocukları yalnız bırakmadı!
Ecem Çetin Editör

3 aylık yaz tatili artık sona erdi. 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimine göre, yeni eğitim dönemi bugün itibariyle başladı. 

Okullar açıldı ve öğrenciler için sabah saatlerinde ilk ders zili çaldı. 

2024-2025 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla öğrenciler, okullarına kavuştu ve yeni bir dönem için adımlarını attı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, okulların ilk gününde ilçedeki Abdurrahim Karakoç İlkokulu'nda yerini aldı.

Öğrencilere bazı hediye takdimlerinde bulunan Erdal Beşikçioğlu, bir de konuşma gerçekleştirdi. 

"Merhaba çocuklar!" diyerek sözlerine başlayan Başkan Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı;

 

Erdal Beşikçioğlu, bu ziyaret sonrasında diğer okullara geçti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Şehit Ferhat Koç İlkokulu, Şehit Mustafa Solak Anaokulu,  belediye bünyesindeki Ahi Elvan Kreşi ve Ufuk Arslan Lisesi'ni ziyaret etti. 

Beşikçioğlu, başta görevli öğretmenler olmak üzere tüm eğitim çalışanlarının, öğrencilerin ve velilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladığını ifade etti. 

Erdal Beşikçioğlu, "Bu süreçte hepimize görevler düşmektedir. Bu süreç sadece öğretmenlerimizin ve okul idarecilerinin sırtlanacağı bir süreç değildir. Onların yanı sıra velilerimize ve yerel yönetim olarak bizlere de görevler düşmektedir." dedi.

Belediye başkanı, Etimesgut Belediyesi olarak sosyal belediyecilik kapsamında gerçekleştirdikleri destek proje ile eğitimde fırsat eşitliğine destek olduklarını ifade etti. 

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, özellikle dar gelirli vatandaşların çocuklara kırtasiye desteğinde bulunarak ailelerinin bütçelerine bir nebze de olsa katkıda bulunmanın ve onların yüzlerini gülümsetebilmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. 

Beşikçioğlu, kırtasiye desteğinin yanı sıra çok sayıda okulun yapısal anlamda eksiklerinin giderilmesinin yönünde desteklerinin olduğunu aktardı. 

Erdal Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı;

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa