Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan antrenmanlara tekrar başladı

Milli sporcular Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Paris Olimpiyat Oyunları sonrası yeniden antrenmanlara başladı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 17:17
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 17:54
Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan antrenmanlara tekrar başladı
O
Onur Çetinkaya Editör

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan  karışık takım kategorisinde yarıştı. 

2 dünya ve 5 Avrupa şampiyonluğu madalyası bulunan milli atıcı 10 metre havalı tabanca kategorisinde ise rahatlığıyla dünyayı kendine hayran bıraktı. 


Atış için sahaya çıkan Dikeç ,tek eli cebinde gözünü dahi kırpmadan atış yapan sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Milli sporcu Dikeç, sosyal medyada dünya gündemine oturdu.

Olimpiyat başarısının getirdiği popülerlik

Yusuf Dikeç, olimpiyat madalyası kazandıran atışı sırasında tüm dünyanın dikkatini çekti. Birçok ünlü ismin paylaşım yaptığı Dikeç'in yeni açtığı sosyal medya platformu X'teki hesabı büyük ilgi gördü. Hesabını açtıktan sadece 3 gün sonra 200 bin takipçiye ulaşan Dikeç'in ilk paylaşımı olan "Merhaba X" mesajı, 26 milyon kullanıcı tarafından görüntülendi.

 Dikeç ve  Tarhan antrenmanlara başladı

Milli sporcular Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Paris Olimpiyat Oyunları sonrası yeniden antrenmanlara başladı.  İki sporcunun o anlar böyle kaydedildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa