Bir kadın cinayeti daha: Otel odasında sevgilisini darbederek öldürdü

Beyoğlu'nda bir kişi, otel odasında sevgilisini darbederek ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Otel ise mühürlendi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 18:48
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 18:56
Bir kadın cinayeti daha: Otel odasında sevgilisini darbederek öldürdü
DHA
Kaynak DHA

İstanbul'da bir kadın daha cinayete kurban gitti. Beyoğlu'nda Mehmet E., otel odasında sevgilisini darbederek ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Otel ise mühürlendi.

Olay, bugün saat 13.30 civarında İstanbul Şehit Muhtar Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Maıa A. ve erkek arkadaşı Mehmet E. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Mehmet E., Maıa A.'yı darbederek ağır şekilde yaraladı.

Otel çalışanı kaçan şüpheliyi yakaladı

Kavganın ardından Mehmet E., olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak otelin çalışanlarından Hakan Karaçam, şüphelinin peşine düştü. Kısa süren bir kovalamaca sonrası Karaçam, Mehmet E.'yi yakaladı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı Maıa A.'ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, Maıa A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Mehmet E., otel çalışanının yardımıyla polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Otelin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı

Olay sonrası yapılan incelemelerde, kavganın yaşandığı otelin ruhsatının olmadığı belirlendi. Bunun üzerine zabıta ekipleri oteli mühürledi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kovalamaca güvenlik kamerasına yansıdı

Mehmet E.'nin kavgadan sonra hızla olay yerinden kaçmaya çalıştığı anlar, otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin koşarak uzaklaştığı ve otel çalışanı Hakan Karaçam'ın onu takip ederek yakaladığı görülüyor.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa