Narin'in cansız bedenin bulunduğu yerde itirafçı ile keşif yapıldı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğu yerde, soruşturmayı yürüten savcılar eşliğinde itirafçı ile keşif yapıldı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 19:17
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 19:49
Narin'in cansız bedenin bulunduğu yerde itirafçı ile keşif yapıldı
EK
Esra Koçak Editör

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve cansız bedeni dün sabah Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Narin'in cenazesini 200 bin lira karşılığında dereye taşıdığını itiraf eden N.B., savcılar ve jandarma ekiplerinin eşliğinde olay yerinde keşif yapmak üzere bölgeye getirildi.

Keşif savcılar eşliğinde yapıldı

Savcılar ve jandarma timlerinin katılımıyla gerçekleştirilen keşif, Narin’in cesedinin bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nde yapıldı. Şüpheli N.B., keşif sırasında olayın detaylarına dair bilgiler verdi. Keşif işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılar ve şüpheli bölgeden ayrıldı.

Soruşturma devam ediyor

Narin Güran'ın cenazesi sabah saatlerinde defnedildi. Olayla ilgili olarak daha önce gözaltına alınan ve Narin'in amcası olduğu belirtilen Salim Güran tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin sorgu işlemleri ise sürüyor.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa