Diyarbakır'da bir vatandaş Narin için intihara kalkıştı

Diyarbakır’da AVM’nin teras katına çıkan bir şahıs “Çocukların öldüğü bir dünyada yaşamak istemiyorum” diyerek intihar girişiminde bulundu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
09 Eylül 2024 22:04
GÜNCELLEME
09 Eylül 2024 22:13
Diyarbakır'da bir vatandaş Narin için intihara kalkıştı
EK
Esra Koçak Editör

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Küçük Narin'in cenazesi bugün düzenlenen törenle defnedildi. 

Narin'in vahşice katledilişi, şehirde büyük üzüntü yaratırken, aynı gün içerisinde Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerindeki Ceylan AVM'de bir kişi intihar girişiminde bulundu.

"Çocukların Öldüğü Bir Dünyada Yaşamak İstemiyorum"

Güneydoğu Ekspres'ten Sertaç Kayar’ın haberine göre, AVM’nin teras katına çıkan şahıs, korkulukların üstüne çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Çevredeki insanların dikkatini çeken kişi, intihar girişimi sırasında "Çocukların öldüğü bir dünyada yaşamak istemiyorum. Çocuklar böyle ölürken biz neden sessiz kalıyoruz?" şeklinde ifadeler kullandı.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, şahsı ikna etmek için çalışmalar başlattı. Durumun Narin Güran’ın ölümüyle bağlantılı olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa