Hakan Çalhanoğlu'ndan Ballon d'Or ve transfer açıklaması...

Hakan Çalhanoğlu, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda aile havasının devam ettiğini, herkesin birbirine sahip çıktığını söyledi.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 05:20
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 05:20
Hakan Çalhanoğlu'ndan Ballon d'Or ve transfer açıklaması...
EM
Erhan Meyveci Editör

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda'yı 3-1 yenen A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Ballon d'Or adaylığı ve takım içindeki uyum hakkında açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, 21 yıl aradan sonra bir Türk futbolcunun Ballon d'Or’a aday gösterilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

Takımdaki Aile Havası Devam Ediyor

Maçın ardından gazetecilere konuşan Çalhanoğlu, takım içindeki aile havasının önemine dikkat çekerek, "Takımda herkes birbirine sahip çıkıyor. Bu birlik ruhu çok değerli ve sahada da sonuçlarını görüyoruz," dedi.

Ballon d'Or Adaylığıyla Gurur Duyuyor

Hakan Çalhanoğlu, Ballon d'Or adaylığıyla ilgili şunları söyledi: "Eleştiriler her zaman oluyor, ama kulağımı tıkamaya çalışıyorum. 21 yıl sonra bir Türk oyuncusu Ballon d'Or’a katıldı, bunun büyük gururunu yaşıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek her zaman hedefimdi."

Inter'deki Geleceği ve Milli Takım Hedefleri

Çalhanoğlu, İtalya'nın Inter kulübüyle devam eden sözleşmesine de değinerek, "Geçen aylarda teklifler geldi, ancak Inter’de kalmayı tercih ettim. Inter de beni bırakmıyor," dedi. Ayrıca, milli takımda 100. maçını oynamayı hedeflediğini belirten Çalhanoğlu, "Vücudum el verdiği sürece futbol oynamaya devam edeceğim," diye ekledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa