Kerem Aktürkoğlu: Yeni bir macera...

Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren Kerem Aktürkoğlu, ''Çok mutluyum. Benim için yeni bir macera başlıyor. Çok anlamlı bir dört sene geçirdim.'' dedi.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 06:30
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 06:30
Kerem Aktürkoğlu: Yeni bir macera...
EM
Erhan Meyveci Editör

A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta attığı üç golle galibiyeti getiren Kerem Aktürkoğlu, maç sonrasında mutluluğunu dile getirdi. Aktürkoğlu, yaptığı açıklamada, kendisi için yeni bir maceranın başladığını belirterek, son dört yılın çok anlamlı geçtiğini söyledi.

İkinci Hat-Trick ve Özel Stadyum

Kariyerinin ikinci hat-trick'ini yine İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu’nda yaptığını vurgulayan Kerem Aktürkoğlu, taraftarın desteğiyle güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti. "Bu stadyumda ikinci hat-trick'im. Benim için anlamlı bir stadyum. İnşallah devamı da gelir," diyen Aktürkoğlu, maç topunu takım arkadaşlarına imzalattığını ekledi.

Yeni Macera: Benfica Transferi

Portekiz ekibi Benfica’ya transfer olan Aktürkoğlu, milli takım ve Galatasaray’daki dört yılını "anlamlı" olarak tanımladı. Transferi hakkında konuşan oyuncu, "Yeni bir macera başlıyor. Hem ülkemi hem beni sevenleri Portekiz’de en iyi şekilde temsil etmek istiyorum," diyerek, emek veren herkese teşekkür etti.

Yüksek Beklentiler ve Baskı

Kerem Aktürkoğlu, yüksek seviyede beklentilerin ve baskının her zaman var olduğunu dile getirerek, eleştirilerin doğal olduğunu belirtti. "Bu seviyelerde oynuyorsan üst seviye performans sergilemek zorundasın," diyen Aktürkoğlu, inişlerin olabileceğini ama çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa