Galatasaray'da Alexandru Cicaldau gelişmesi...

Alexandru Cicaldau, Romanya ekibi Craiova'ya transfer oldu. İşte transfere dair detaylar ve gelişmeler...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 07:55
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 08:15
Galatasaray'da Alexandru Cicaldau gelişmesi...
EM
Erhan Meyveci Editör

Galatasaray, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau’nun Romanya'nın U Craiova takımına transfer olduğunu duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Alexandru Cicaldau’nun transferi konusunda U Craiova 1948 Club Sportiv SA ile anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Alexandru Cicaldau

Orta saha oyuncusu olarak görev yapan Cicaldau, hem ofansif hem de defansif yetenekleriyle dikkat çeker. Özellikle pas yetenekleri, oyun kurma kabiliyeti ve teknik becerileriyle bilinir.

Futbol kariyerine Romanya'da Gheorghe Hagi'nin akademisi olan Viitorul Constanța'da başladı. Burada sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Cicaldau, 2018 yılında Universitatea Craiova'ya transfer oldu ve burada da etkili bir orta saha oyuncusu olarak kendini kanıtladı.

2021 yılında Galatasaray'a transfer olan Cicaldau, Süper Lig'de bir süre forma giydikten sonra, 2023 yılında eski kulübü Craiova'ya geri döndü. Rumen milli takımında da forma giyen Cicaldau, milli takımda da önemli katkılar sağlamıştır.

Beşiktaş'ta da ayrılık...

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın Hatayspor'a transfer olduğunu resmen açıkladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Vincent Pate Aboubakar'ın Hatayspor Kulübüne kesin transferi konusunda Hatayspor ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Aboubakar, kariyeri boyunca Beşiktaş, Porto, Lorient, Al-Nassr ve Valenciennes gibi takımlarda forma giydi. Kamerunlu forvet, toplamda 401 maçta görev alarak 163 gol atıp 53 asist yaptı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa