Kızıl Goncalar dizisine Emin Gürsoy geliyor!

İkinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan ve merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. İşte detaylar...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 10:06
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 10:25
Kızıl Goncalar dizisine Emin Gürsoy geliyor!
Ecem Çetin Editör

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Sitare Akbaş, Şerif Erol, Mert Turak gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, NOW TV'nin sevilen ve dikkat çeken projelerinden birisi olan Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor.  

İlk bölümünden itibaren beğeni toplayan, geçtiğimiz sezonun sevilen projelerinden birisi olan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.  

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, milyonları ekrana kilitleyerek her hafta reytinglerin zirvesinde yer alan Kızıl Goncalar dizisi, son dönemin en beğenilen projelerinden birisi oldu.  

Sevilen dizi, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan, ikinci sezonuyla fırtınalar estirecek olan dizi, 30 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İkinci sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden dizi, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızıl Goncalar dizisinin ikinci sezon kadrosuna Emin Gürsoy da katılıyor. 

2. sezonun 2. bölümünde izleyicisinin karşısına çıkacak olan Gürsoy, Lokman karakterine hayat verecek.

Emin Gürsoy kimdir?

Oyuncu, 12 Mayıs 1968 tarihinde Denizli'de dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan ve kariyerine tiyatro ile başlayan Emin Gürsoy, 1998 yılından itibaren ekranlarda yer almaya başladı. Oyuncu, Üvey Baba dizisiyle oyunculuğa adım attı. Emin Gürsoy,  Deli Yürek dizisindeki Kuşçu karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Gürsoy, Baba Ocağı, Genco, Ustura Kemal, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kuruluş Osman gibi projelerde rol aldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa