Taksi şoförü ışıklarda uyuyakaldı

İstanbul'da bir taksi şoförü trafik ışıklarında uyuyakaldı. Şoförün o anları müşteri tarafından kaydedildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 10:57
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 12:01
Taksi şoförü ışıklarda uyuyakaldı
O
Onur Çetinkaya Editör

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Ulaşım Koordinasyon Merkezi  toplantısında, İstanbul'daki taksi sorununu çözmeye yönelik önemli bir adım atıldı. 

2 bin 500 yeni taksi

Taksi sayısını artırmayı daha önce 15 kez UKOME toplantılarında oylamaya sunulmuştu, ancak hepsi reddedilmişti. Taraflar  bir kez daha toplantıya gitti. 

Toplantıda, şehirdeki taksi sayısının artırılması ve yeni bir taksi sistemi kurulmasına yönelik teklif oy çokluğuyla kabul edildi. Bu karar sonucunda, İstanbul'a 2 bin 500 yeni taksi eklendi.

Kararın ardından Martı TAG ile taksiciler ise karşı karşıya geldi. Martı şirketinin kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan randevu talep ettiklerini duyurdu. 

Taksici uyuyakaldı

Tüm bunlar yaşanırken taksicilerin omuzlarındaki yük ise gün geçtikçe ağırlaşıyor. Trafikte birçok sorunla karşı karşıya kalan şoförler eve ekmek götürme telaşında kimi zaman yorgun düşüyor. İşte onlardan biri de İstanbul’da kaydedildi.

Aracına müşteri alan bir taksi şoförü yolda ilerledikçe gözleri yorgunluktan kapanmaya başladı. Trafik ışıklarında duran şoför kısa süre sonra uykuya yenik düştü. Yorgun taksi şoförü trafik ışıklarında uyuyakaldı. Taksicinin uyuduğu o anlar müşteri tarafından kaydedildi. 

Şoförün uyuması sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti. Çok sayıda kullanıcı şoförlerin ağır çalışma koşullarını bir kez daha gündeme getirdi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa