Irak ve Suriye'de 13 terörist öldürüldü

Sınır ötesi operasyonlarında Suriye ve Irak'ta tespit edilen 13 terörist, askerlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 11:48
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 13:19
Irak ve Suriye'de 13 terörist öldürüldü
O
Onur Çetinkaya Editör

Mehmetçik, sınır ötesinde teröristlere göz açtırmıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit ettiği  mağaraları bir bir yok ederken teröristleri de etkisiz hale getiriyor.


Operasyon bölgelerinde teröristlere nefes aldırmamakta kararlığını sürdüren Kahramanlar sınır hattını ise abluka altına aldı. 



Suriye'nin kuzeyi de Mehmetçik tarafından abluka altına alınmış durumda.  Kahramanlar terör unsurlarını yok ettikleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.


Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 13 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. 


Milli Savunma Bakanlığı'ndan "Aziz vatanımız için terör ve teröristle mücadeleye tüm gücümüzle devam ediyoruz! " mesajı verildi. 

Operasyonlar sürecek

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz vurgusu yapıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa