Kerem Aktürkoğlu sözünü unutmadı: Golleri Abdülkadir'e armağan etti!

İzlanda-Türkiye maçında attığı 3 gol ile milli maçın yıldızı olan Kerem Aktürkoğlu down sendromlu Abdülkadir'e verdiği sözü tuttu. O anlar gündem oldu.

BB
Büşra Bayrak Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 12:20
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 14:02
BB
Büşra Bayrak Editör

Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz günlerde Galatasaray tesislerini ziyaret eden down sendromlu genç Abdülkadir’e verdiği sözü tuttu. 

Genç taraftarla yaptığı konuşmada, gol attığında sevincini kendisine armağan edeceğini söyleyen Aktürkoğlu, bu jesti Türkiye-İzlanda maçında gerçekleştirdi. 

Maçta attığı üç golle hat-trick yapan yıldız futbolcu, maç sonu konuşmasında Abdülkadir’i unutmadığını belirtti.

Kerem Aktürkoğlu, golleriyle gönülleri fethetti

Galatasaray'ın eski yıldızı Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda ile oynadığı maçta sergilediği performansla geceye damga vurdu. Ay-yıldızlılar, İzlanda’yı 3-1 mağlup ederken, üç gol birden atan Aktürkoğlu hem skora katkısıyla hem de yaptığı anlamlı hareketle dikkat çekti. Aktürkoğlu, attığı golleri genç Abdülkadir'e armağan etti.

Kerem Aktürkoğlu'ndan hat-trick

Milli takım, ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kalırken teknik direktör Vincenzo Montella'nın santrforsuz oyun tercihi eleştirilere neden olmuştu. Ancak İzlanda karşısında Umut Nayır’ın forvette görev aldığı karşılaşmada milliler, hem oyun hem de skor açısından başarılı bir performans sergiledi. 3-1'lik galibiyet, taraftarları memnun ederken, Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yapması galibiyetin en önemli anlarından biri oldu.

Aktürkoğlu'ndan Abdülkadir'e duygusal mesaj

Maçın ardından yaptığı röportajda Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz günlerde Galatasaray antrenmanını ziyaret eden down sendromlu genç Abdülkadir’e seslendi. Aktürkoğlu, "Attığım golleri sana armağan ediyorum, sözümü tuttum" diyerek Abdülkadir’e olan vefasını ve verdiği sözü yerine getirdiğini dile getirdi. Bu jest, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kerem Aktürkoğlu’nun bu anlamlı hareketi, hem futbolseverlerin hem de kamuoyunun takdirini kazandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa