Siyah Kalp dizisinden yeni tanıtım!

Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan, izleyenler tarafından büyük bir merakla beklenen Siyah Kalp dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 12:46
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 13:20
Siyah Kalp dizisinden yeni tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Kadrosunda Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan'ın bir araya geldiği, Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Siyah Kalp, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Kapadokya’nın güçlü ve sırlarla dolu ailelerinden biri olan Şansalanların hikayesini konu alacak olan dizi, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 

Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, perşembe akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. 

İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen, yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estiremeye hazırlanan diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan yeni tanıtım, dizinin heyecanını bir kat daha artırırken, Şansalan ailesi ve çevresindeki güç savaşları şimdiden büyük merak uyandırdı. 

Sosyal medyada gündem olan tanıtıma beğeni ile yorum yağdı. 

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Siyah Kalp’in oyuncu kadrosunda, Esra Dermancıoğlu, Sema Çeyrekbaşı, Aras Aydın, Genco Özak, Gözde Çığacı, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, İlker Aksum, Bülent Polat, Ferda Işıl, Deniz Karabaş, Derin İnce, Ayşe Tunaboylu, Deniz Karabaş ve Işıl Yücesoy gibi isimler yer alıyor.

Siyah Kalp 1.Bölüm 3.Tanıtımı:

https://youtu.be/kzNE8ntWtr0

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa