Rebecca Cheptegei’yi yakan erkek arkadaşı da öldü!

Ugandalı atlet Rebecca Cheptegei’yi yakarken kendisi de yanan eski erkek arkadaşı Dickson Ndiema da öldü.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 12:55
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 13:35
Rebecca Cheptegei’yi yakan erkek arkadaşı da öldü!
AA
Kaynak AA

Olimpiyat atleti Rebecca Cheptegei'nin öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme

Ugandalı Olimpiyat atleti Rebecca Cheptegei'yi üzerine benzin dökerek yakan eski erkek arkadaşı Dickson Ndiema, hastanede yaşamını yitirdi. Olay, spor camiasında büyük üzüntüye yol açtı.

Hastaneden ölüm haberi geldi

BBC’nin haberine göre, Kenya’da tedavi gören Ndiema’nın, yoğun bakıma kaldırıldığı ve vücudunda %30’dan fazla yanık bulunduğu açıklandı. Hastane yetkilileri, Ndiema’nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurdu.

Cheptegei'nin acı ölümü

Olay, 1 Eylül’de yaşandı. Eski sevgilisi Dickson Ndiema, Rebecca Cheptegei’nin üzerine benzin dökerek onu yaktı. Cheptegei, ağır yanıklar nedeniyle 5 Eylül’de hastanede hayatını kaybetti.

Ndiema'nın da yanıkları vardı

Saldırı sonrası, Dickson Ndiema’nın da vücudunda yanıklar olduğu ve bu nedenle tedavi altına alındığı bildirildi. Ancak, kendisi de yanıklar nedeniyle kurtarılamayarak hayata veda etti.

Olimpiyat camiası yasa boğuldu

Olimpiyat camiasında saygın bir sporcu olan Rebecca Cheptegei’nin trajik ölümü, büyük bir yas ve öfkeye neden oldu. Hem Uganda'da hem de uluslararası spor çevrelerinde, Cheptegei'nin anısına birçok taziye mesajı yayınlandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa