Şenol Güneş'ten "boş sözleşmeye imza" açıklaması

Kent merkezinde yapılan imza töreninde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, "İmzayı boş mukaveleye attık." dedi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 15:02
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 15:59
Şenol Güneş'ten ''boş sözleşmeye imza'' açıklaması
Hakan Öksüz Editör

Sezona kötü başlangıç yapan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. Bordo-mavili kulüp, bir kez daha Şenol Güneş ile anlaştı. Trabzonspor'daki 5. dönemine başlayan tecrübeli teknik direktör için kent merkezinde imza töreni gerçekleştirildi.

"Kariyerimin son bölümünde Trabzonspor'dan uzak kalmıştım"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile beraber kameraların karşısına geçen Güneş, "Doğduğum ve büyüdüğüm, futbol kariyerimin son bölümünde uzak kaldığım Trabzonspor'a döndüm. Bu sıcak ortamı sağlayan herkese minnettarım. Başkanımız projelerini anlattı, heyecanlandım." dedi.

"İmzalar kağıda atılır ama..."

Tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

Onuachu transfer edilecek mi?

Önceki sezon takımın gol ayağı olan Paul Onuachu'nun transfer edilip edilmeyeceği konusuna değinen deneyimli hoca, "Şu an takımdaki yabancı sayısı 14. Yönetimimiz transfer işini yürütüyor. Forvete Banza'yı transfer ettik. Onuachu çok yararlı olur ancak işin bir teknik bir de maddi kısmı var. Son değerlendirmeleri yaptıktan sonra karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş derbisi

Şenol Güneş, 15 Eylül Pazar günü Trabzon'da oynanacak Beşiktaş maçı ile yeni takımının başındaki ilk mücadelesine çıkacak. Eski takımı Beşiktaş maçı hakkında konuşan Güneş, şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa