Samsun'da göçük: 2 kişi can verdi

Samsun'da su kuyusu açma çalışmaları sırasında göçük oluştu. Toprak altında kalan iki kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 15:11
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 16:21
Samsun'da göçük: 2 kişi can verdi
Hakan Öksüz Editör

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Evrenuşağı Mahallesi'nde meydana gelen toprak kayması, su kuyusu açma çalışmaları sırasında iki kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.

Fındık tarlasındaki kuyu çalışmasında göçük

Olay, ilçenin Çınarlık mevkiindeki bir fındık tarlasında gerçekleşti. Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın, su kuyusu açma çalışmaları sırasında kayan toprağın altında kaldı. Toprak kaymasının ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

Kurtarma ekipleri hızla sevk edildi

Olayın ihbarı üzerine Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda Bayraktar ve Aydın'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Belediye başkanından açıklama

Olayın ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, göçüğün kuyu açma çalışmaları sırasında yaşandığını doğruladı. İlk bilgilere göre, iki kişinin kuyu içinde çalıştığını ve bir kişinin ise dışarıda beklediğini belirtti. 

Halit Doğan, kazaya dair şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa