Pera Palas’ta Gece Yarısı, 2. sezonuyla dönmeye hazırlanıyor!

Netflix'in uzun süredir merakla beklenen dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı'nın 2. sezonu 12 Eylül'de yayınlanacak. Dizinin dün akşam galası yapıldı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 15:14
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 15:29
Pera Palas’ta Gece Yarısı, 2. sezonuyla dönmeye hazırlanıyor!
Ecem Çetin Editör

Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı’nın kadrosunda yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı, ilk sezonuyla 3 Mart 2022 tarihinde izleyenlerinin karşısına çıktı.

Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanan dizi, o dönem büyük bir ilgiyle izlendi.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken, tarihî dönem draması Pera Palas'ta Gece Yarısı, Netflix’in sevilen projeleri arasında yer aldı.

Sevilen dizi, ikinci sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. 

İzleyenler tarafından büyük bir merakla beklenen dizi, 12 Eylül'de ikinci sezonuyla ekrana gelecek. 

Sevilen dizinin dün akşam galası gerçekleştirildi.

Galada, oyuncu kadrosu Selahattin Paşalı, Hazal Kaya, Tansu Biçer, Tülin Özen,  Nezaket Erdem, Tülin Özen, Güven Murat Akpınar, yönetmen Nisa Dağ, senarist Elif Usman yer aldı. 

Siyah kombinler tercih eden Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı tarzlarıyla oldukça beğeni topladı. 

Yapımını Karga Seven Pictures’in üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Şahin ve Nisa Dağ oturuyor. Diziyi Elif Usman kaleme alıyor. 

İkinci sezon konusu;

Esra, 1995 yılında eski bir kutuda 1940'larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafını bulduğunda, annesinin kim olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Geçmişin izini sürmeye karar veren Esra, tüm uyarılara rağmen geri adım atmaz. Ahmet'in "zamanla oynanmaması gerektiği" yönündeki uyarıları Esra'yı durdurmaya yetmez ve ikili kendilerini 1941 yılında yepyeni bir maceranın içinde bulur. Esra, annesinin izini sürerken, Ahmet tarihin akışında bir şeylerin değişmeye başladığını fark eder. Zamanla oynadıkları için bir kırılmaya neden olan ikilinin karşısına, bu macerayı daha da karmaşık hale getiren bir kişi daha çıkar. Halit, Esra’ya olan aşkı yüzünden 1919 yılından 1941’e kadar gelmeyi başarmıştır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit'in gelişi, zaten zor durumda olan Esra ve Ahmet’in işlerini iyice çıkmaza sokar. Üçlü, zamanın akışını düzeltmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa