Eşini defalarca bıçaklayıp kaçtı!

Konya’da eczaneye ilaç almak için giren bir kadın, eşi tarafından defalarca bıçaklandı. Olay anı, eczanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

BB
Büşra Bayrak Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 16:28
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 17:34
BB
Büşra Bayrak Editör

Konya'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen eş dehşet saçtı. 

Olay, Selçuklu ilçesindeki bir eczanede meydana geldi. 

Edinilen bilgiye fabrika işçisi ve 4 çocuk annesi Keziban A., gece vardiyasından çıktıktan sonra psikiyatri randevusu olan eşi Ecir A.’yı hastaneye götürdü. Hastanede doktorun yazdığı ilaçları almak için birlikte bir eczaneye girdiklerinde çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ecir A., yanında taşıdığı bıçakla eşini defalarca kez bıçakladı. Olay anları eczanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Dehşet

Görüntülerde, Ecir A.’nın eczaneye girdikten kısa bir süre sonra cebinden çıkardığı bıçakla eşine saldırdığı ve eczanedekilerin müdahalesi sonucu olay yerinden kaçtığı görülüyor. 

Ağır yaralanan Keziban A., eczane çalışanlarının yardımıyla hemen hastaneye kaldırıldı. Karın bölgesi ve kolundan bıçaklanan kadın, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Keziban A., polise verdiği ilk ifadesinde eşinin sinir hastası olduğunu ve bu nedenle sık sık tartışmalar yaşadıklarını dile getirdi. Olay sırasında ilaç almak için eczaneye gittiklerinde eşinin kendisini bıçakladığını ifade etti.

Ecir A. Tutuklandı

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Ecir A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Zanlı, cezaevine gönderildi.

Yaşanan bu olay, bölgede büyük bir şok yaratırken, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sosyal medyada yankı uyandırdı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa