Deha dizisi ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu mu?

Show TV'nin yeni dizisi Deha, başlamadan dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Deha dizisi ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu mu? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 16:46
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 17:02
Deha dizisi ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu mu?
Ecem Çetin Editör

Yaz ayının sona ermesi ve eylül ayının gelmesiyle birlikte televizyonlar için yeni dönem başladı. 

Sezon finali yapan diziler ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor. 

Bunun yanı sıra etkileyici ve dikkat çeken dizilerde ekrana gelmeye başlayacak. 

Bu dizilerden bir tanesi de Deha dizisi....

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Melis Sezen gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Deha dizisi, Show TV'de izleyici karşısına çıkacak.

Tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, ekrana gelmek için gün sayıyor. 

Biri iyilikte, diğeri kötülükte deha olan baba-oğulun yıllar sonra karşı karşıya geldiği ve intikam arayışıyla şekillenen derin bir hikayesini ekrana taşıyacak olan dizi merakla bekleniyor. 

İnsanlar, dizinin yayın tarihi oldukça merak ediliyor. İnsanlar, Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Sorularına yanıt arıyor. 

Dizinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır. 

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Onur Saylak, Melis Sezen, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Seda Akman, Emel Göksu, Taner Rumeli, Ali Berge, Cenk Kangöz, Eylül Ersöz, Yusuf Selim Uğurlu, Oğulcan Arman Uslu, Abdurrahman Yunusoğlu, Çağrı Atakan, Çağan Efe Ak gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa