HBO'dan Harry Potter hayranlarına dizi müjdesi

Harry Potter hayranları, HBO kanalında yayınlanacak yeni dizinin haberiyle heyecanlandı. Harry Potter dizisi hakkındaki detaylara haberde yer verdik.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 17:44
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 18:42
HBO'dan Harry Potter hayranlarına dizi müjdesi
Hakan Öksüz Editör

Harry Potter dünyasını ekrana taşımaya hazırlanan HBO, 2026 yılında izleyiciyle buluşturmayı planladığı yeni dizi için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Harry, Ron ve Hermione gibi ikonik karakterleri hangi oyuncuların canlandıracağı merak ediliyor.

Oyuncu seçmeleri başladı

HBO, dizinin ana kadrosunu oluşturmak amacıyla oyuncu seçmelerine başladı. Yapılan duyuruya göre, Birleşik Krallık ve İrlanda’da yaşayan 9-11 yaş arası çocuklar seçmelere katılabiliyor. Şirket, seçmelerin tüm etnik kökenlerden ve cinsiyet kimliklerinden oyunculara açık olduğunu da vurguladı.

Harry Potter film serisinin orijinal başrol oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint, sekiz filmden oluşan serideki performansları sayesinde dünya çapında tanınır hale geldi. Milyonlarca dolarlık kazanç elde eden oyuncular, yeni yapımda rol almayacak.

Dizinin yayın tarihi net değil

Harry Potter dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, dizinin 2026 yılında yayınlanmasını planladıklarını dile getirdi.

7 sezon olması planlanıyor

Dizi, Harry Potter kitap serisine sadık kalarak 7 sezon sürecek şekilde planlandı. Her sezonun, J.K. Rowling’in kaleme aldığı bir kitabı temel alacağı ve bu doğrultuda ilerleyeceği belirtiliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa