Bir Gece Masalı, bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek

Geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başlayan, ve ilk bölümüyle dikkat çeken Bir Gece Masalı'nın bu akşam 2. bölümü yayınlanacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 17:46
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 17:59
Bir Gece Masalı, bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek
Ecem Çetin Editör

İlk bölümüyle milyonlarca seyirciyi ekrana kilitleyen, Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolünde buluştuğu Bir Gece Masalı, bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek. 

2. bölümde neler yaşanacak?

Mahir’in Şehrazad’ın aslında Kürşat Kilimci’nin kızı Canfeza olduğunu öğrenmesi onu zor bir duruma sokar. Bir plan yapmaya mecburdur. Bir yanda babasına verdiği söz ve yapacağı operasyon, öte yanda ilk görüşte âşık olduğu bir masal prensesi. Kusursuz bir plan kurduğunu düşünen Mahir’i, Canfeza’nın Selim’le oynadığı bir kumar çıkmaza sokar. Mahir ya intikamından ya da Canfeza’dan fedakârlık edecektir. O da seçimini yapar.

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Nazan Diper, Kenan Bal, Emel Çölgeçen, Mesut Akusta, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Rüçhan Çalışkur, Eren Vurdem ve Özlem Türkad yer alıyor.

2 Bölüm tanıtımı: https://www.youtube.com/watch?v=E6ZlesDRGjE

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa