Narin soruşturmasında yeni gelişme! Nevzat Bahtiyar tutuklandı

Bağlar ilçesinde Narin Güran'ın (8) cesedini dereye gizlediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar (48) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 19:29
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 20:00
Narin soruşturmasında yeni gelişme! Nevzat Bahtiyar tutuklandı
Kübra Şenal Editör

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedini dereye gizlediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar (48), jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından "Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Şüpheli otomobil

Küçük kızın cesedinin bırakıldığı alanın yakınlarında kırmızı bir aracın 50 dakika boyunca beklediği belirlenmişti. Otomobilin Nevzat Bahtiyar'a ait olduğu tespit edilmişti.

Amca Salim Güran da tutuklanmıştı

21 Ağustos'ta Diyarbakır’ın Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran için başlatılan arama çalışmaları sonucunda, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Narin'in amcası S.G, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Vali Zorluoğlu'ndan açıklama

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran’ın cansız bedeninin, Eğertutmaz Deresi kenarında, çuval içinde ve üzeri taşlarla örtülmüş halde bulunduğunu açıklamıştı. Zorluoğlu, "İlk bulgulara göre Narin Güran’ın öldürülüp bir çuvala konularak dere kenarına getirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal bir görüntü verildiği anlaşılmıştır" demişti.

25 kişi gözaltına alındı

Soruşturma kapsamında, Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası S.G'nin eşinin de aralarında bulunduğu toplam 25 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa