CHP'li Başkan Muharrem Erkek'ten yeni skandal! Yasak aşktan sonra...

Yasak aşk iddialarıyla gündemi kasıp kavuran Çanakkale Belediyesi'nde Başkan Muharrem Erkek'in liyakatsiz atamaları "Yok artık" dedirtti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
10 Eylül 2024 22:11
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 00:55
CHP'li Başkan Muharrem Erkek'ten yeni skandal! Yasak aşktan sonra...
Kübra Şenal Editör

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'in eşi Ali Mert Taşcıer ve Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in asistanı S.S. arasındaki yasak aşk iddiaları CHP masasını sallandırdı.

'Yasak aşk' iddiaları gündemde sıcaklığını korurken Çanakkale Belediyesi Başkanı Muharrem Erkek, CHP'nin standart skandallarından geri kalmadı. Etimesgut Belediyesi Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun liyakatsiz atamalarının ardından şimdi de Erkek'in şoförü, çaycısı ve asistanına verdiği görevler şaşkına çevirdi.

Şoförü müdür oldu, çaycısı ve asistanı yönetim kuruluna geçti

Muharrem Erkek'in, şoförünü Kalem Müdürü olarak, çaycısı ve asistanını ise Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atadığı iddia edildi.

Erkek tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Çanakkale Belediyesi'nde yasak aşk iddiaları!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'in eşi Ali Mert Taşcıer, göreve gelmesinin hemen ardından bir belediyede danışman olarak atanmıştı. Ancak Taşcıer’in bu görevi, iddialarla dolu olayların ardından kısa sürdü. Sabah gazetesinin haberine göre, iki çocuk babası Taşcıer, Çanakkale’de belediyede görev yaparken belediye başkanının asistanı olarak çalışan S.S. isimli evli bir kadınla yakınlaştığı öne sürüldü.

Eşinin mesajlarını yakaladığı iddia edildi

İddialara göre Gamze Taşcıer, eşinin çocuklarını görmek için Ankara'ya geldiği bir sırada telefonundaki mesajları yakaladı ve eşinin kendisini aldattığını öğrendi. Bu durumun ardından Taşcıer, hızlı bir şekilde Çanakkale’ye gitti ve belediyede gergin anlar yaşandı. İddialara göre Gamze Taşcıer, CHP'li milletvekili Muharrem Erkek’in de dahil olduğu görüşmelerde, asistan S.S.'nin ve eşinin derhal görevden alınmasını talep etti.

İddiaları yalanladı

Bu olayların ardından Ali Mert Taşcıer ve asistan S.S.'nin görevlerine son verildi. S.S.'nin belediyedeki görevinden tazminatsız olarak çıkarıldığı öne sürüldü. Ali Mert Taşcıer ise yaptığı açıklamada, Ankara'daki işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini belirtti. Hakkındaki iddiaları ise kesin bir dille reddeden Taşcıer, olayın asılsız olduğunu savundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa