Kahramanmaraş'ta vahşet! Su istediği için dövülerek öldürüldü

Bir fabrika çalışanlarından su isteyen 29 yaşındaki genç 6 kişinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Görüntüler adeta kan dondurdu.

YAYINLAMA
10 Eylül 2024 23:47
GÜNCELLEME
10 Eylül 2024 23:47

Kahramanmaraş'ta bir genç 6 kişi tarafından sopalarla dövüldü. Kafasına ve vücudunun çeşitli bölgelerine darbe alan 29 yaşındaki adamın çığlıkları ve çaresizliği tüyleri diken diken ederken bir anda yere yığılıp son nefesini verdi.

O halde olmasına rağmen saldırganlardan birinin sopayla vurmaya devam ettiği görüldü.

Su istediği için öldürüldü iddiası

Gencin, fabrika çalışanlarından su istediği için aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öldürüldüğü öne sürüldü.

Öte yandan öldürülen adamın attığı çığlıklar ve elindeki iple kendini savunmaya çalıştığı biçare halleri dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (3 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Mustafabucak 5 gün önce Bir bardak su için yapılırmı bu sanayiciler insanık esnafık diye geçinsinler hemen adalet yerini bulsun
Ahmet ÖKÜZ 6 gün önce su deyince üç günlük yola giderler yazık yaaa
Tayfun 6 gün önce Allah sizi kahru perişan etsin siz bi annenin yüreğine ateş düşürdünüz rabbim o ateşi evinizden hiç eksik etmesin adalet illa içerde mi olacak bu yaratıklar için gencecik adamı hayattan kopardılar Allah her iki cihanda da size cehennemi yaşatsın inşallah