İstanbul Fatih'te polise ateş açıldı...

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan olayda kimlik kontrolü sırasında polise ateş açan şüpheli böyle yakalandı... İşte o anlar...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 05:30
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 05:30
İstanbul Fatih'te polise ateş açıldı...
EP
Esra Polat Editör

Fatih'te gelen bir ihbar üzerine olay yerine giden motorlu yunus timine kimlik kontrolü sırasında şüpheli tarafından ateş açıldı. Polisin kısa sürede karşılık vermesiyle sokakta hareketli dakikalar yaşandı. Cinayetten arandığı öğrenilen V.B., uzun süren ikna çabalarının ardından silahını bırakarak teslim oldu. Olay anları cep telefonu kameralarına yansıdı.

Polis Kimlik Kontrolü Yapmak İstedi, Şüpheli Ateş Açtı

Olay, saat 23.00 civarında Haseki Sultan Mahallesi Suphi Paşa Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorlu yunus timleri, ihbar üzerine bir iş yerine gitti. Polis ekipleri içeride bulunan iki kişiye kimlik sordu. Şüphelilerden V.B., kimliğini vermek istemeyip, polise silah doğrulttu.

Polisle Karşılıklı Ateş Açıldı

Polislerin uyarılarına rağmen V.B., bir süre sonra polise ateş açtı. Olay yerindeki ekipler, şüpheliye karşılık vererek silahla ateş açtı ve telsizle destek çağrısında bulundu. Kısa süre içinde çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Fatih İlçe Emniyet Müdürü de olay yerine intikal etti.

Uzun Süren İkna Çabaları Sonuç Verdi

Polisler, V.B.'yi teslim olmaya ikna etmeye çalışırken, tetikte beklediler. Uzun süren çabaların ardından şüpheli silahını bıraktı. Polis ekipleri dikkatli bir şekilde yaklaşarak V.B.'yi gözaltına aldı.

Polis Olay Yerinde Detaylı İnceleme Yaptı

Olay sonrasında polis ekipleri, iş yerinde ve çevrede detaylı bir inceleme yaptı. Güvenlik kamera görüntüleri incelendi ve mahalle sakinlerinden bilgi toplandı. Ayrıca, çevrede güvenliği sağlamak amacıyla özel harekat ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Cinayetten Aranan Şüpheli Sahte Kimlik Taşıyordu

Polise ateş açan V.B.'nin sahte kimlik taşıdığı ve cinayetten arandığı ortaya çıktı. V.B. ve yanındaki diğer şüpheli, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay sırasında yaşananlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin polise direndiği ve sonrasında teslim olduğu anlar yer aldı. Polis ekipleri, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa