Hudutsuz Sevda dizisine Burak Çelik geliyor!

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol alan ünlü oyuncu Burak Çelik, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 09:54
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 10:14
Hudutsuz Sevda dizisine Burak Çelik geliyor!
Ecem Çetin Editör

NOW TV'nin dikkat çeken projelerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren adından söz ettiren Hudutsuz Sevda dizisi, perşembe akşamları seyirci karşısına çıkıyor.  

Başrolünde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak'ın yer aldığı, geçtiğimiz sezonun en dikkat çeken yapımları arasında yer alan dizi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan, NOW TV'nin sevilen dizisi, milyonları ekrana kilitliyor. 

Sevilen dizi, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek. 

İzleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayan, yeni sezonda fırtınalar estirecek olan Hudutsuz Sevda dizisi  10 Eylül'de sete çıktı.

Dizinin ikinci sezon kadrosuna önemli isimler dahil oldu. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İkinci sezonu 26 Eylül'de başlayacak olan diziye yeni isim bir daha katılıyor. 

Ben Bu Cihana Sığmazam, Sevgili Geçmiş, Kuruluş Osman, Karagül gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu Burak Çelik, dizini kadrosuna katıldı. 

Burak Çelik kimdir? 

Ünlü oyuncu, 21 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Burak Çelik, katıldığı Best Model of Turkey ve Best Model of The World yarışmalarında birinci oldu. Yarışmalardan sonra Burak Çelik için oyunculuk yolu açıldı. Yakışıklı oyuncu, Karagül dizisiyle televizyon dünyasına adımını attı. Oyuncu, Hayat Sevince Güzel, Söz, Sevgili Geçmiş, Kuruluş Osman gibi projelerde kamera karşısına geçti. Ünlü isim, son olarak ise ATV'de ilgiyle izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa