Taylor Swift, Harris'i desteklediğini duyurdu

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, ABD (Amerika Birleşik Devletleri) Başkanı seçiminde Kamala Harris'i desteklediğini belirtti.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 10:14
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 10:34
Taylor Swift, Harris'i desteklediğini duyurdu
AA
Kaynak AA

Taylor Swift, Kamala Harris'i destekleyeceğini açıkladı

ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift, 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'nin adayı Kamala Harris'i desteklediğini duyurdu. Swift, Harris'in Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile yaptığı canlı yayın tartışmasının ardından Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Oyunu Harris ve Walz'e verecek

Taylor Swift, seçimde oyunu Kamala Harris ve başkan yardımcılığı için aday gösterilen Tim Walz'den yana kullanacağını ifade etti. Şarkıcı, Harris'in verdiği mücadeleyi desteklediğini belirterek, "Bu ülkede kaos yerine sükunetle yönetilirsek daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum." dedi.

Yapay zeka tehlikelerine dikkat çekti

Swift, Trump'ın yapay zeka ile oluşturulmuş bir fotoğrafını paylaşarak desteğini aldığını iddia etmesinin ardından Harris'i desteklediğini kamuoyuna duyurdu. Sanatçı, yapay zekanın tehlikelerine dikkat çekerek, bu tür yanıltıcı tekniklerin toplumda yanlış algılar oluşturabileceğini vurguladı.

Kedisiyle destek mesajı verdi

Taylor Swift'in Harris'e desteğini kedisiyle çekilmiş bir fotoğraf eşliğinde paylaşması dikkat çekti. Bu paylaşım, Trump'ın başkan yardımcısı adayı James David Vance'in "Bu ülkeyi çocuğu olmayan kedi sahibi kadınlar yönetiyor." sözlerine bir gönderme olarak yorumlandı.

Harris'e açık destek

Swift'in Harris'e yönelik bu açık desteği, seçim sürecinde sanat dünyasında da yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcı, Harris'in mücadelesine olan inancını ve ülkenin daha sakin bir yönetimle ilerleyebileceğini vurguladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa