Sarıyer'deki tamirhane cinayetinde trajik detay!

Sarıyer'de tamirhane sahibi İlhan Gürleyen’i (54) tabancayla başından vurarak öldüren şüpheli "Müşterilerimi çaldı" dedi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 10:29
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 10:40
Sarıyer'deki tamirhane cinayetinde trajik detay!
DHA
Kaynak DHA

Olay, Sarıyer Huzur Mahallesi’nde 8 Eylül Pazar günü saat 12.00 sıralarında gerçekleşti. Tamirhanesinin önünde oturan İlhan Gürleyen, yanına yaklaşan bir kişi tarafından başına bir el ateş edilmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren kişi, yaya olarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis, olayın ardından başlattığı çalışmada, cinayetin bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildiğini tespit etti. Görüntülerde, gri mont ve kapüşonlu bir kişinin yürüyerek dükkana yaklaştığı ve hiçbir şey söylemeden İlhan Gürleyen’e ateş ettiği görüldü. Saldırganın kaçış anları da kameraya yansıdı.

Şüpheli Başakşehir’de suç aletiyle yakalandı

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri kısa sürede şüphelinin kimliğini belirledi. Araştırmalarda, Mehmet A.D.’nin olay yerine kendi aracıyla geldiği, bir arka sokağa park ettikten sonra saldırıyı gerçekleştirip aynı araçla kaçtığı tespit edildi.

Başakşehir’deki evinin önünde park edilmiş aracında yapılan aramada, olayda kullanıldığı düşünülen 9 mm bir tabanca bulundu. Polis ekipleri, Mehmet A.D.’yi Başakşehir’de yolda yürürken gözaltına aldı.

İfadesi ortaya çıktı: Müşterilerimi çaldı

Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada, şüpheli Mehmet A.D.’nin, İlhan Gürleyen’in daha önce babasının tamirhanesinde çalıştığı öğrenildi. Babasının ölümünün ardından Gürleyen’in kendi işini kurduğu ve şüphelinin müşterilerini çaldığı iddiasıyla aralarında bir husumet bulunduğu tespit edildi.

Sorgusunda cinayeti itiraf eden Mehmet A.D., Gürleyen’in müşterilerini çaldığı için bu eylemi gerçekleştirdiğini söyledi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa