Bir Gece Masalı'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dün akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Bir Gece Masalı'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 10:59
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 11:32
Bir Gece Masalı'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Editör

ATV'de salı akşamları izleyici karşısına çıkan, başrolünde Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in yer aldığı Bir Gece Masalı dizisi geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı. 

Yeni sezonun başlayan dikkat çeken projelerinden birisi olan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, dün akşam ise ikinci bölümüyle ekrana geldi. 

Komiser Mahir'in ve Yörük kızı Canfeza'nın masalsı aşk hikayesini ekrana taşıyan Bir Gece Masalı, yine büyük bir ilgiyle izlendi.

Reytingleri alt üst eden dizi, %8,64 reyting ve %26,37 izlenme payı, AB’de %6,97 reyting ve %22,53 izlenme payı, 20+ABC1’de ise %8,30 reyting ve %24,17 izlenme payı aldı. 

2.Bölüm’de neler yaşandı?

Canfeza bu kez Selim ile nikah masasına oturmak zorunda kaldı. Düğünden kaçan Canfeza’nın, Kürşat’ın kızı olduğunu öğrenen Mahir bu gerçekle yıkılır. Babasının intikamı ile kalbi arasında kalan Mahir, Canfeza’yı  teslim etmek zorunda kalır. Mahir’in kendisini kurtaracağını düşünen Canfeza ise Selim ile bir kumar oynar. Selim, Mahir’in onunla değil babası ve kendisi ile hesabı olduğu söyler. Canfeza buna inanmayınca da kanıtlamak için bir teklifte bulunur. Nikah saatine kadar Mahir onu kurtarmak için hamle yaparsa, Selim evlenmekten vazgeçecektir. Tersi olursa da Canfeza ona evet diyecektir. Çok zor bir karar veren Mahir, malların yerini öğrenmek ve Kürşat’tan intikam almak için Canfeza’nın beklediği hamleyi yapamaz ve kendini nikah masasında şahit olarak bulur. Verdiği sözü tutan Canfeza, Selim’e evet der. Peki nikah bu kez tamamlanacak mıdır? Mahir kararından vazgeçecek midir?

Sevilen dizinin yeni bölümünün ardından 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

3 bölüm tanıtım: https://www.youtube.com/watch?v=Sd0yJu-5lbs

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa