Trump: Harris’le tv tartışmam, en iyi münazaramdı!

Eski ABD Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump, ABD Başkan Adayı Kamala Harris'le televizyon tartışmasını yorumladı: En iyi münazaramdı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 12:21
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 12:53
Trump: Harris’le tv tartışmam, en iyi münazaramdı!
AA
Kaynak AA

Trump, Harris ile canlı yayın tartışmasını "en iyi münazara" olarak nitelendirdi

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile gerçekleştirdiği ilk canlı yayın tartışmasını kariyerindeki en başarılı münazara olarak değerlendirdi.

Trump'tan Truth Social üzerinden paylaşım

Trump, kendisine ait Truth Social platformunda yaptığı açıklamada, dün geceki münazaranın bugüne kadar katıldığı en iyi tartışma olduğunu belirtti. Trump, "Bunun en iyi münazaram olduğunu düşünüyorum, özellikle de bire karşı üç kişi olduğu için" ifadesini kullandı.

Tartışmanın galibi olduğunu savundu

Trump, münazarayı izleyenlerin kendisini tartışmanın galibi olarak gördüğünü ve bunu büyük bir başarı olarak nitelendirdiklerini öne sürdü. Etkinliğin geniş bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir galibiyet olarak değerlendirildiğini de iddia etti.

Başkanlık seçimleri öncesi ilk canlı tartışma

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde, Demokratların adayı Kamala Harris ile Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, ilk kez bir canlı tartışma programında karşı karşıya geldi. Tartışma, ABC News kanalında 1,5 saat boyunca yayımlandı.

Farklı konularda ayrışan görüşler

İki aday, iç politika, ekonomi, sınır güvenliği ve dış politika gibi birçok başlıkta farklı görüşlerini ortaya koyarak seçmenlere kendi vizyonlarını sundu. Münazara, ABD'deki seçim atmosferini daha da hareketlendirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa