Erşan Kuneri'nin 2. sezon tarihi belli oldu!

Netflix'te ilk sezonuyla ilgiyle izlenen Erşan Kuneri'nin yeni sezonu merakla bekleniyor. Peki, Erşan Kuneri'nin 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 13:39
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 17:58
Erşan Kuneri'nin 2. sezon tarihi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın imzasını taşıyan ve her bölüm birbirinden farklı hikayesiyle seyirci karşısına çıkan Erşan Kuneri, oynadığı dönemde çok ses getirdi. 

Zafer Algöz, Ezgi Mola, Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, ilk sezonuyla 13 Mayıs 2022 tarihinde izleyici karşısına çıktı. 

Cem Yılmaz'ın G.O.R.A filminde yer alan kurgusal karakter Erşan Kuneri'nin 80'lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra ekibiyle birlikte film çekme serüvenini anlattığı film, Netflix'te yayınlandı. 

Her bir bölümüyle adından söz ettiren ve milyonlarca izleyiciye ulaşan Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla ekrana gelecek. 

İzleyenler, yeni sezonu büyük bir merakla bekliyor. 

Netflix Türkiye'nin resmi sosyal medya hesabından Erşan Kuneri'nin ikinci sezon tarihi duyuruldu. 

Son dönemin en beğenilen ve dikkat çeken projelerinden birisi olan Erşan Kuneri, 10 Ekim’de ikinci sezonuyla geri dönüyor. 

İnsanlar, yeni sezon müjdesini "Tek gecede bitireceğiz mecbur", "Sonunda be sonunda gel izleyelim hemen!", "10 ekimi nasıl bekleyeceğiz" sözleriyle sevinçlerini dile getirdi.

Yapımını  CMYLMZ Fikir Sanat, yapımcılığını Cem Yılmaz'ın yaptığı filmin yönetmen ve senarist koltuğunda yine Cem Yılmaz oturuyor. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa