İmamoğlu açıkladı: Murat Kurum ile ne konuştu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen İBB Başkanı İmamoğlu, görüşmeden bahsetti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 13:57
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 14:47
İmamoğlu açıkladı: Murat Kurum ile ne konuştu?
Hakan Öksüz Editör

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB), toplam 40 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kırtasiye yardımı dolayısıyla Bayrampaşa Mustafa Itri İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törene katıldı.

"Dogmalara ve cehalete izin vermeyeceğiz"

Konuşmasında, öğrencilere yönelik dogma ve cehaletten korunma çağrısında bulunan İmamoğlu, "Kötü ve karanlık zihniyetlerin, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza yaklaşmasına izin vermemeliyiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti'ni sizlerle birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız. Aklın ve bilimin ışığından ayrılmayın. Cumhuriyet'in ve Atatürk'ün çizdiği yolda yürüyün. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü iyi anlayın ve onun gösterdiği hedefe doğru ilerleyin." dedi.

Murat Kurum ile yaptığı görüşmeden bahsetti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi. Bakanlıkta gerçekleşen toplantıya ilişkin açıklama yapan İmamoğlu, "İtfaiye ve zabıta gibi önemli personel alımları konusundaki taleplerimizi uzun süredir iletiyorduk. Bu ve benzeri konularla ilgili yaklaşık 1,5 saat süren verimli bir sohbetimiz oldu." ifadelerini kullandı.

"Dün her şeyi sayfa sayfa açtık"

Bakan Murat Kurum'un oldukça pozitif bir yaklaşım sergilediğini kaydeden İmamoğlu, şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa