Sosyal medyada ahlaksız hareketler yapan polis açığa alındı

Sosyal medyada ahlaka mugayir hareketler sergileyen polis memuru ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğünden açıklama geldi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 14:33
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 14:56
AA
Kaynak AA

Emniyet Genel Müdürlüğü, uygunsuz davranışlarda bulunan polis hakkında soruşturma başlattı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada yayılan bir videoda uygunsuz davranışlarda bulunan bir polis memuru hakkında idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Sosyal medyadaki görüntü üzerine harekete geçildi

EGM tarafından yapılan açıklamada, sosyal medya platformunda paylaşılan bir videoda üniformalı bir kişinin görüntülü görüşme sitesinde eşleştiği genç kıza karşı uygunsuz davranışlar sergilediğinin fark edilmesi üzerine inceleme başlatıldığı belirtildi.

Polis memuru açığa alındı

Yapılan incelemeler sonucunda, görüntülerdeki kişinin polis memuru M.A. olduğu tespit edildi. Açıklamada, memurun açığa alındığı ve hakkında idari soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Soruşturma süreci devam ediyor

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın detayları hakkında bilgi verilmezken, Emniyet Genel Müdürlüğü, bu tür olaylara karşı sıfır tolerans politikası uygulayarak gerekli adımları atacağını belirtti.

İğrenç görüntüler

Dün sosyal medyaya düşen bir görüntü, büyük tepki toplamıştı. Üzerinde polis üniforması olan bir kişi, sosyal medya platformunda görüntülü görüşme ortamı sağlayan bir site üzerinden bir genç kızla eşleşmiş ve genç kızın "Merhaba polis bey" şeklindeki selamına tacizkar davranışlarla karşılık vermişti. Genç kız ise tepkisini, "Ya siz bizim güvenliğimizi nasıl sağlayacaksınız? Bu nasıl polis ya? Trafik polisi mi ne yani? Şikayet edeceğim seni." sözleriyle dile getirmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa