Ankara'da dehşet kaza! Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, bir otomobilin hafriyat kamyonuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 15:29
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 16:11
Ankara'da dehşet kaza! Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı
Kübra Şenal Editör

Kaza, saat 11.30 sıralarında Ankara-Eskişehir kara yolu Temelli mevkisinde meydana geldi. Bursa’dan Trabzon’a, üniversiteye başlayan çocuklarını okula bırakmak için seyahat eden ailenin içinde bulunduğu, Ali İhsan Y. yönetimindeki 77 AD 909 plakalı otomobil, yük boşaltımından dönen 06 CUE 418 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ön kısmı kamyonun altına girerken, kamyon sürücüsü kazayı fark etmeyerek birkaç metre daha ilerledi. Yoldan geçen sürücülerin uyarısı ile kamyon durduruldu.

5 kişilik aile yok oluyordu

Kazada, aynı aileden 2’si çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

2 kişinin durumu ağır

Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobilin kaza öncesinde aşırı hız yaptığı iddia edildi.

"Sadece ölüler görür"

Öte yandan, kaza anının görüntüleri arasında kan donduran bir detay da yer aldı. Arabada bulunan ayna süsündeki "Sadece ölüler görür" yazısı dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa