Siyah Kalp yarın başlıyor: İşte afişi!

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Siyah Kalp, yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. İşte dizinin afişi...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 16:24
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 17:30
Siyah Kalp yarın başlıyor: İşte afişi!
Ecem Çetin Editör

Kadrosunda Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan'ın bir araya geldiği, Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Siyah Kalp, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kapadokya’nın güçlü ve sırlarla dolu ailelerinden biri olan Şansalanların hikayesini konu alacak olan dizi, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, perşembe akşamı ekran yolculuğuna başlayacak.  

Göz dolduran afiş 

Sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanan, milyonları ekrana kilitlemeyi hedefleyen Siyah Kalp dizisinin afişi yayınlandı. 

Leyla Tanlar, Esra Dermancıoğlu, Aras Aydın, Burak Sergen, Burak Tozkoparan, İlker Aksum, Işıl Yücesoy ve diğer oyuncuların yer aldığı afiş, büyük beğeni topladı.

ihtişamıyla göz dolduran afişe sosyal medyada yorumlar yağdı ve insanların merakını arttırdı. 

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor. 

Siyah Kalp, yarın akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle Show TV’de ekrana gelecek.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa