Tolga Turgut, Fatih Ünal'ı savcılığa verecek!

Tolga Turgut ve Fatih Ünal arasında yaşanan 'fatura' krizi dikkat çekti. İkili arasında gerilim yükselirken, Turgut, Ünal'ı savcılığa vereceğini söyledi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 16:40
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 17:15
Tolga Turgut, Fatih Ünal'ı savcılığa verecek!
Ecem Çetin Editör

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi'nin eylül ayında gerçekleştirilen Meclis Toplantısında 'fatura' tartışması Ankara gündemini salladı. 

Keçiören Meclis Üyesi Tolga Turgut, AK Parti Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, AK Parti Grup Sözcüsü Fatih Ünal'la ilgili bir takım iddialarda bulundu.

Tolga Turgut, Fatih Ünal'ın arabuluculuk yaptığı davaların faturalarını Keçiören Belediyesine kestiğini iddia etti. 

Ünal'dan Turgut'a yanıt gecikmedi. 

Söz konusu iddiaları yalanlayan ver hiçbirini kabul etmediğini ifade eden AK Parti Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Ünal, "Soygun yaptı, suç işledi demeyeceksin. Gideceksin, savcılığa vereceksin. Benim anlım ak" dedi. 

Tolga Turgut'tan bu sözlere sert yanıt geldi. 

"Sizi savcılığa vermeyen şerefsizdir"

Fatih Ünal'a seslenen Keçiören Meclis Üyesi Tolga Turgut, "Sizi savcılığa vermeyen şerefsizdir" dedi. 

Turgut, şunları söyledi; 

"Meclis üyesi olduğunuz belediyeye fatura kesmeye utanmıyor musunuz?"

"Dikkatle Fatih Bey'i takip ettim, konuşurken yüzü bile kızarmadı. Fatih Ünal olarak bu yaptığım suç mu diyorsunuz? Sizi savcılığa vermeyen şerefsizdir. Belediyeye fatura kestiniz mi kesmediniz mi? Soru basit, cevap basit. Belediye meclis üyesi olduğunuz belediyeye fatura kesmeye utanmıyor musunuz? Siz kendi belediyenize fatura kesen bir meclis üyesisiniz."

"Yüzünüz kızarsın biraz. İnsan biraz utanır ya"

"Biz görevi devraldığımızda kapılarda bizi sıkıştırıp içeride 250 bin lira alacağım var lütfen ödeyin dediniz mi demediniz mi? Ortağım Sabri Bey'in 3 milyon alacağı var dediniz mi demediniz mi? Yüzünüz kızarsın biraz. İnsan biraz utanır ya. Şuraya çıktığında biraz utanır. Fatih Bey'in Keçiören Belediyesi'nde yetimin hakkından ne kadar para aldığını burada açıklayacağım. Daha Keçiören Belediyesi'nden kaç para kazanmak istersin? Ben sizin çok iyi bir ara bulucu olduğunuzu biliyorum bu arada. Çok iyi bir ara bulucusunuz. Para bu tarafta. Diğer avukat bu tarafta. Siz ne yaptınız ikisini birleştirip arabulucuk yaptınız Fatih Bey. Kimseyi kandırmayın. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlik kollarında yetiştim. Oradan bağırarak susturabileceğiniz biri değilim ben. Siz yetimin fukaranın hakkını yediniz. Hakkını yediniz. Sizi savcılığa vermeyen şerefsizdir".

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa