Okan Buruk'un derbi planı şekilleniyor

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesi planlarını şekillendirmeye başladı. Derbi öncesi detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 16:58
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 17:26
Okan Buruk'un derbi planı şekilleniyor
Hakan Öksüz Editör

Süper Lig'de sezonun en çok beklenen karşılaşmalarından biri olan Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi, 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. 

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman?

Saat 20:00’de başlayacak olan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesi, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda gerçekleşecek. Zorlu karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

İki ezeli rakip, bu karşılaşmada hem prestij hem de ligdeki konumlarını güçlendirmek için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, taraftar desteğiyle galibiyet peşinde

Derbiye ev sahipliği yapacak olan Fenerbahçe, taraftar desteğini arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. 

Fenerbahçe, Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, bu form grafiğini sürdürmeyi ve ezeli rakibi karşısında avantaj yakalamayı amaçlıyor.

Galatasaray’da derbi hazırlıkları

Galatasaray, Avrupa kupası maçı sebebiyle 4. hafta karşılaşmasını ertelemiş olsa da ligde oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. 

Teknik direktör Okan Buruk, 21 Eylül'de oynanacak Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın en önemli golcülerinden Mauro Icardi’nin sakatlığı, Buruk’un planlarını etkiliyor.

Icardi derbide yok, Osimhen forvette

Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin sakatlığı devam ediyor ve sahalara dönüşünün Ekim ayındaki milli ara sonrasına sarkacağı tahmin ediliyor.

Okan Buruk’un hücum hattında Icardi yerine Victor Osimhen’e görev vermesi planlanıyor. Osimhen’in tek forvet olarak sahada olacağı düşünülürken, Michy Batshuayi’nin ise ikinci yarıda hamle oyuncusu olarak süre alması bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa