Narin’in kaybolduğu gün, amcanın aynı numarayı 5 kez aradığı anlaşıldı

HTS kayıtları, Narin'in kaybolduğu gün tutuklu olan amcası Salim Güran’ın 1 saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı ortaya çıktı.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 18:39
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 18:53
Narin’in kaybolduğu gün, amcanın aynı numarayı 5 kez aradığı anlaşıldı
BY
Barış Yılmaz Editör

Narin Güran cinayeti Türkiye gündeminin ilk sırasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “bizzat takip ediyorum” dediği soruşturma giderek derinleştiriliyor.

Amca Salim Güran’ın ardından, Narin’in cansız bedenini çuvala koyu Eğertutmaz Deresi’ne bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltı süresi uzatılan ve aralarında Narin’in anne babası, ağabeyleri ve amcalarının da bulunduğu 24 kişinin çapraz sorgusu devam ediyor.

Savcılık, BTK’dan HTS kayıtlarını da istemişti.

Salim Güran Antalya'da kimi 5 kez aradı?

HTS kayıtlarından ilginç bir bilgiye ulaşıldı. Amca Salim Güran’ın  olay günü Antalya'dan bir kişiyle defalarca telefon görüşmesi yaptığı anlaşıldı.

Şimdi bu telefon numarasının kime ait olduğu araştırılıyor. Görüşme içeriğinin davanın seyrini etkileyebileceği değerlendiriliyor.

Yeni tanık çıktı

Öte yandan, soruşturmada ikinci bir tanığın beyanı da dosyaya girdi.

Jandarmadaki ifadesinde Narin'in kaybolduğu gün 18.50'de tarlada olduğunu iddia eden amcayı yalanlayan tanık Mehmet Şevket Kaya, Salim Güran’ı 18.30- 19.00 saatlerinde çocuğun evinin orada gördüğünü ifade etti.

Salim Güran ise, bu ifadede kendisine sorulduğunda "Öyle bir şey yok, yalan söylüyor." diye tepki verdi.

"Tek başına yapamaz"

Nevzat Bahtiyar’ın itirafları da polis tarafından çelişkili bulundu. Bahtiyar’ın söylediğinden daha fazla ve çok daha büyük taşlarla Narin’in cansız bedeninin gizlendiğine işaret eden güvenlik uzmanları, itirafçının bunu tek başına yapmış olamayacağını değerlendiriyor.

Bu iddialar üst üste konulduğunda, cinayetin planlı ve organize bir şekilde gerçekleştirilmiş, amca Salim Güran’ın da bunun planlayıcısı olabileceği yorumları yapılıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa