Konya'da 4 Afgan, 5 aydır kayıp kadını öldürüp bahçeye gömdü iddiası!

Konya'da 5 aydan bu yana kayıp olarak aranan Çiğdem E.’nin bıçaklanarak öldürülüp bir evin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
11 Eylül 2024 19:17
GÜNCELLEME
11 Eylül 2024 19:35
Konya'da 4 Afgan, 5 aydır kayıp kadını öldürüp bahçeye gömdü iddiası!
DHA
Kaynak DHA

Konya'da yaşayan Çiğdem E.’nin 5 ay önce çıktığı evine bir daha dönmedi.

Çiğdem E.’nin gidebileceği her yeri arayan yakınları kendisine ulaşamayınca polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Polis, bu kayıp başvurusunu şüpheli olarak değerlendirdi.  Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri devreye girdi.

Çiğdem E.’nin son görüldüğü bölgelerdeki MOBESE ve güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Ekipler, geriye dönük olarak yüzlerce saat görüntüyü izledi. Bu çalışma sonunda, kayıp kadının Afgan uyruklu 4 kişiyle birlikte olduğu belirlendi.

Çiğdem E.’nin kaçırılmış ya da öldürülmüş olma ihtimalini değerlendiren polis ekipleri, kimliğini tespit ettiği 4 Afgan’ı gözaltına aldı.

Şüphelilerin sorgusu sonucunda, bıçaklanarak öldürülen Çiğdem E.’nin cansız bedeninin müstakil bir evin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı.

Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Hacı Hasanbaşı Caddesi üzerinde bulunan müstakil evin bahçesinde polis tarafından kazı gerçekleştirildi. Kazıda, Çiğdem E.’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Talihsiz kadının cesedi otopsi amacıyla Konya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 4 şüpheli ise Konya Cinayet Büro Amirliğine götürülürken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa